top of page

Zwangerschapshoot van mijn zus Annelies

Enkele weekjes terug mocht ik mijn eigen zusje en schoonbroer fotograferen, samen met hun bijna-2-jarig dochtertje Nelle. Ze verwachtten begin april hun tweede kindje en volgens de artsen was de kans groot dat deze zich wat vroeger zou melden dan verwacht.


We spraken af bij hun thuis, voor een relaxte zwangershapshoot in hun vertrouwde omgeving. Lekker makkelijk, alles bij de hand en wanneer Nelle het even beu was kon ze vluchten naar haar eigen veilige kamertje.


We gingen eerst aan de slag in de babykamer die al helemaal klaar stond om dit kindje te verwelkomen.Voor mij was deze shoot éxtra speciaal. Ik word namelijk meter van deze jongste telg en mocht tijdens de shoot het geslacht van de baby ontdekken. Het wordt een jongen! Annelies had een handgemaakt BLAUW armbandje voorzien, als knipoogje en gender-reveal, heel subtiel zodat de rest van de familie nog even geduldig moest afwachten.


Daarna gingen we foto's maken in de master bedroom.


Intussen zijn de enkele dagen voorbij de due-date en ons kleinste neefje zit nog veilig in de buik. Hij mag nu wel gaan komen, we zijn er helemaal klaar voor :-)

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page