top of page

Cosy Christmas bij Studio Steenhuize in Herzele

De afgelopen jaren deed ik al kerstshoots bij de Kerstbomenboer, thuis en in een B&B.


Dit jaar besloot ik het nog eens te riskeren in de open lucht tussen de kerstbomen, maar helaas pindakaas. Een stormachtige herfstvakantie zorgde ervoor dat ik last minute op zoek moest naar een plan B.


Eveline van Studio Steenhuize was mijn redder in nood. Zij stylde haar fotoshoot zodat hij een prachtige kerst decor werd met een reeks mooie settings.10 gezinnetjes kwamen die dag langs. Een dag vol liefde en plezier. Doodmoe maar o zo voldaan ging ik naar huis.Tot snel Studio Steenhuize!


PS: er zijn nog enkele plaatsjes vrij voor de feestbeestenshoots op deze prachtige locatie.


Wie weet, zie ik jullie daar dit jaar voor mijn lens?


Tot shoots,


Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page